This Week's Schedule

Join us in-person!

Select classes are available once again at KMC NYC Chelsea. Learn more

30-Minute After-Work Meditation

Monday, Jun 14, 2021
6:00 PM - 6:30 PM

with Alice Fox

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Julia Strohm

Monday Foundation Program (pre-enrollment required)

Monday, Jun 14, 2021
6:45 PM - 9:00 PM

with Julia Strohm
Pre-enrollment Required

Currently offered online only

Monday General Program

Monday, Jun 14, 2021
7:00 PM - 8:30 PM

A Love Less Ordinary with Kadam Morten

Offered online & in-person

Post-Class Dharma Discussion on Zoom

Monday, Jun 14, 2021
8:35 PM - 9:00 PM

Everyone Welcome (free)

Currently offered online only

30-Minute Morning Meditation

Tuesday, Jun 15, 2021
7:30 AM - 8:00 AM

with Tom Lauricella

Currently offered online only

Tuesday Morning General Program

Tuesday, Jun 15, 2021
11:15 AM - 12:45 PM

A Love Less Ordinary
with Kadam Morten

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Lina Bertucci

30-Minute Lunchtime Meditation

Tuesday, Jun 15, 2021
12:15 PM - 12:45 PM

with Lina Bertucci

Offered online only
KMC NYC Teacher, Marcia Gomide

30-Minute After-Work Meditation

Tuesday, Jun 15, 2021
6:00 PM - 6:30 PM

with Marcia Gomide

Currently offered online only

Teacher Training Program – Discussion Class (pre-enrollment required)

Tuesday, Jun 15, 2021
6:45 PM - 9:00 PM

with Kadam Morten
Pre-enrollment required

Offered online & in-person
KMC NYC Teacher, Naimah Hassan

Tuesday General Program

Tuesday, Jun 15, 2021
7:00 PM - 8:00 PM

Reality Check
with Naimah Hassan

Currently offered online only

30-Minute Morning Meditation

Wednesday, Jun 16, 2021
7:30 AM - 8:00 AM

with Shelley Tanner

Currently offered online only

30-Minute Lunchtime Meditation

Wednesday, Jun 16, 2021
12:15 PM - 12:45 PM

with Tamara Thomas

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Paige Polisner

30-Minute After-Work Meditation

Wednesday, Jun 16, 2021
6:00 PM - 6:30 PM

with Paige Polisner

Currently offered online only
KMC NYC Teacher Michelle Valladares

Wednesday Foundation Program (pre-enrollment required)

Wednesday, Jun 16, 2021
6:45 PM - 9:00 PM

with Michelle Valladares
Pre-enrollment required

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Joseph Giacona

Wednesday General Program – Williamsburg

Wednesday, Jun 16, 2021
7:00 PM - 8:00 PM

The Inner Light of Wisdom
with Joseph Giacona

Offered online & in-person

30-Minute Morning Meditation

Thursday, Jun 17, 2021
7:30 AM - 8:00 AM

with Heather Chernack

Currently offered online only

30-Minute Lunchtime Meditation

Thursday, Jun 17, 2021
12:15 PM - 12:45 PM

with Tim Cockey

Currently offered online only

30-Minute After-Work Meditation

Thursday, Jun 17, 2021
6:00 PM - 6:30 PM

with Sharon Guskin

Currently offered online only

Thursday General Program

Thursday, Jun 17, 2021
7:00 PM - 8:30 PM

Talks and Guided Mediations on the Three Principal Aspects of the Path
with Kadam Morten

Offered online & in-person

Post-Class Dharma Discussion on Zoom

Thursday, Jun 17, 2021
8:35 PM - 9:00 PM

Everyone Welcome (free)

Currently offered online only

30-Minute Morning Meditation

Friday, Jun 18, 2021
7:30 AM - 8:00 AM

with Kelly Goedert

Offered online only

Friday Morning General Program

Friday, Jun 18, 2021
11:15 AM - 12:45 PM

Talks and Guided Meditations on the Three Principal Aspects of the Path
with Kadam Morten

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Cesar Puello

30-Minute Lunchtime Meditation

Friday, Jun 18, 2021
12:15 PM - 12:45 PM

with Cesar Puello

Currently offered online only
KMC NYC Teacher, Julie Stewart

Friday General Program

Friday, Jun 18, 2021
5:30 PM - 6:30 PM

Connecting to Real Happiness
with Julie Stewart

Offered online & in-person
No Class

No Teacher Training Program Tonight

Friday, Jun 18, 2021
6:45 PM - 9:00 PM
Offered online & in-person

Friday Late Night General Program

Friday, Jun 18, 2021
10:00 PM - 11:00 PM

Dharma For Night Owls
with Steve Krantz

Currently offered online only

Participate in the U.S. Festival Empowerment from KMC NYC

Saturday, Jun 19, 2021
4:00 PM - 6:00 PM

with Gen-la Kelsang Dekyong (televised)

Offered in-person only